Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Sign In   
  • Create Account


Welcome to Fuji X Forum!

Welcome to the Fuji X Forum, the world's largest online community of Fujifilm X camera users!

Creating a forum account is FREE! or CLICK HERE TO LOG IN

Registration enables you to post in the community, and be notified to replies.

Other benefits: sharing photos, creating a photo gallery, get answers to technical questions, assistance with trouble-shooting, elgibility for contests, and more!

Registering is easy and simple. Become a part of the forum by creating an account. You can also log in using Facebook, Twitter or Google.

We take pride in being the friendliest photo forum on the net.

Come on in join the fun!

Note: after registering if you don't see the validation email, check your spam folder.
Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Link to firmware 1.01


  • You cannot start a new topic
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 oeyvind

oeyvind
  • Member
  • 31 posts
  • Local time: 01:58 PM
  • LocationSGP

Posted 12 April 2013 - 10:43 PM

For those that have firmware 1.0 on their X100S and wanna update to 1.01

 

You can get the firmware update file from

 

 

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

the actual file:

Please Login or Register to see this Hidden Content


Edited by oeyvind, 12 April 2013 - 10:43 PM.


#2 Fredrik

Fredrik
  • Premium Member
  • 362 posts
  • Local time: 06:58 AM

Posted 13 April 2013 - 02:03 AM

Thanks oeyvind,

It would be interesting to hear from anyone going from 1.0 to 1.01 if that actually affects AF speed to the worse or not. Oeyvind, did you do the update?

I'm on 1.0 but I'm very happy with it, there is no info on what 1.01 is doing and I don't think Fuji has announced it officially (meaning; recommending everyone on 1.0 to upgrade) ... So I'm staying with 1.0 for now.


Edited by Fredrik, 13 April 2013 - 02:32 AM.


#3 Arjay

Arjay

    Admin

  • Admin
  • 10,765 posts
  • Local time: 07:58 AM
  • LocationMunich, Germany

Posted 13 April 2013 - 02:04 AM

Interesting find.

This FW update file hasn't yet made it into the official Fuji site for the X100S, so I guess the PDF document is a Fuji-internal communication.

Congratulations for digging this up.



#4 Roger May

Roger May
  • Premium Member
  • 572 posts
  • Local time: 06:58 AM
  • LocationGloucestershire UK

Posted 13 April 2013 - 02:19 AM

My new X100S came this week with version 1.01 pre installed.   Auto focus seems OK but I have no way of comparing it with version 1.0.



#5 frasersfotos

frasersfotos
  • New Member
  • 5 posts
  • Local time: 06:58 AM
  • LocationUnited Kingdom

Posted 13 April 2013 - 10:11 AM

Hi

Could someone please tell me how to find what firmware version is installed.

 

Thanks



#6 Roger May

Roger May
  • Premium Member
  • 572 posts
  • Local time: 06:58 AM
  • LocationGloucestershire UK

Posted 13 April 2013 - 10:17 AM

Switch the camera on while pressing the disp/back button.



#7 frasersfotos

frasersfotos
  • New Member
  • 5 posts
  • Local time: 06:58 AM
  • LocationUnited Kingdom

Posted 13 April 2013 - 12:12 PM

Thanks Roger,

 

My new 100S was pre loaded with version 1.01